Powered by Blogger.
Selamat Datang Ke Blog Mesra Ilmu [Pedoman Dan Tauladan]


Prakata
Assalamualaikum. Apa khabar semua? harap anda semua sentiasa sihat dan ceria selalu. Di sini, saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana anda sanggup meluangkan masa sebentar untuk singgah di blog saya yang tidak seberapa ini.

Saya mengucapkan ribuan terima kasih lagi sekali kerana anda semua memberi sokongan dalam penerbitan blog ini. Adalah tujuan blog ini diterbitkan kerana ingin sekali saya  mengongsikan artikel-artikel yang berharga buat anda semua, maaf bukan anda sahaja, malahan untuk semua peringkat umur, kaum, bangsa mahupun mereka yang beragama selain dari Agama Islam.

Tidak kurang itu juga, malahan objektif utamanya penerbitan blog ini adalah juga untuk ia mendapat tauladan dan petunjuk-petunjuk generasi yang akan datang selepas kita semua.

Berkaitan dengan artikel-artikel yang saya paparkan di dalam blog ini, ia ada sesetengah hasil nukilan saya sebagai menulis artikel berbentuk ilmu-ilmu dunia internet , dan sebagainya. Tidak juga lupa, ada juga ia di tulis dari hasil pembacaan dan pemahaman saya dan telah saya tinggalkan rujukannya untuk pengunjung blog saya mendapatkan pembacaan yang lebih efektif lagi.

Saya berharap agar, anda semua terhibur dan mendapatkan sesuatu ilmu itu sehingga ia memberi keberkesanan di dalam hidup kita dunia dan akhirat. Sebagai tema "menuntut ilmu sehingga ke akhir hayat", maka terbitnya blog ini.

Dengan ini, saya membenarkan anda untuk berkongsi dan memaparkan kepada semua golongan, kenalan anda, sebagai langkah pengembangan ilmu itu. Saya juga berharap agar anda tidak melakukan sebarang penyalinan bertujuan untuk kepentingan diri sendiri.

Maka, saya akhiri kata-kata saya ini dengan Wabillah hitaufik walhidayah, Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh Dan Salam Sejahtera.

"Berkhidmat Untuk Ilmu, Demi Bangsa, Agama, Dan Negara"


Sekian, admin...

Sumber Rujukan;-

http://harianislam.com
www.facebook.com/Zunnuun
Himpunan Kisah-Kisah Teladan
600 Jawapan Kemusykilan Agama Islam Jilid 2
Rahsia Kelebihan Hari Dalam Islam
Wikipedia Ensiklopedia Bebas

Kongsikan Artikel Anda @ Hantarkan Artikel @ Maklumbalas Anda Di Sini...>>>>
dolahkasim89@gmail.com

Selamat Berkongsi Ilmu


No comments:

Post a Comment

Tambah komen anda di sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Informasi Kartikel

Informasi Ping.busuk